domingo, 1 de abril de 2012

Subasta solidaria por Japón

Un año después continúan las iniciativas solidarias con Japón. La asociación Amics de la Unesco de Barcelona ha montado una exposición y subasta solidaria, os dejo la información de esta actividad tan interesante:



Art for Japan, la subhasta solidària pels nens del Japó:
Des del28 de març al 14 d’abril te lloc una subhasta benèfica d’obres d’art de diferents artistes nacionals i internacionals que han donant la seva obra per la causa.
L’exposició i venda de les obres es realitza durant aquests dies al Cercle Artístic de Sant Lluc. Es podrà visitar de dilluns a dissabte d’11-14h. i de 17-20h. (durant la Setmana Santa romandrà tancada). També es pot realitzar la compra de manera on-line (eBay). La informació esta a la web del Amics de la Unesco http://www.amicsunescobarcelona.cat/
Per què aquesta subhasta és tan important?
Ara fa un any del terrible terratrèmol que va patir Japó. La ciutat japonesa de Sendai ha estat una de les més afectades pel tsunami que va tenir lloc com a conseqüencia del terratrèmol. Aquest fet va deixar sense famílies i sense escoles a molts nens i nenes d’aquella zona.
La nostra entitat i el nostre país han tingut unes relacions molt especials amb aquesta ciutat. I és per això que volem respondre i ajudar als Amics de la Unesco de Sendai. Hem endegat aquest projecte de solidaritat, per tant, amb un doble objectiu: per una banda, amb caràcter psicològic i afectiu, (veieu el documental a la nostra web, a l’apartat Art for Japan) dirigit als nens i nenes de Japó. I per l’altre, econòmic, amb la voluntat de promoure la recollida de diners, a través d’aquesta subhasta d’obres d’art, per enviar a les persones més
necessitades.
És molt important, així, la participació de tothom; en especial de les persones que s'acostaran a veure l'exposició i participaran de la subhasta, conscients que tots els diners recaptats han de servir per mitigar el dolor i la devastació que ha patit aquell país i especialment la ciutat de Sendai.